Nemocniční lékárna – stále nízké ceny i doplatky

8.2.2012

Na základě srovnání nejčastěji předepisovaných léků a nejprodávanějších produktů volného prodeje se prokázalo, že nákup v nemocniční lékárně benešovské nemocnice je pro pacienty stále velmi výhodný. Toto pracoviště si tak nadále udržuje pověst lékárny s nejnižšími doplatky na léčivé přípravky v benešovském regionu.

Doplatky za předepisované léky jsou v nemocniční lékárně minimální a až 95% léků mohou dostat zákazníci bez doplatku. Nízké ceny jsou charakteristické i pro výrobky volně prodejné.

„Bez doplatků u nás pacienti seženou např. inzulíny, lék Tralgit, Keppra, Seretide či Spiriva inhalační. Velmi nízký doplatek nabízíme u přípravku Detralex. Nízké ceny ocení také ženy užívající antikoncepční pilulky. Z volného prodeje máme bezkonkurenčně nejnižší ceny produktů Wobenzym a Pharmaton Geriavit,“ uvádí příklady Mgr. Petr Palouš, vedoucí nemocniční lékárny Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nízké doplatky na léčivé přípravky a nízké ceny produktů volného prodeje, to jsou jedny z výhod, které nemocniční lékárna svým zákazníků nabízí. Mezi další výhody patří např. bonusový věrnostní program, odborný a přívětivý přístup personálu a nově prodloužená provozní doba (pondělí – pátek 7:00 – 16:00).
lékárna