Zdravotníkům zazpíval Petr Kolář

7.2.2018

V sobotu 3. února 2018 se přišli do KD Karlov pobavit zaměstnanci benešovské nemocnice a zdravotníci okresu Benešov. Konal se totiž 4. Zdravotnický ples pořádaný Nemocnicí Rudolfa a Stefanie ve spolupráci s Okresním sdružením České lékařské komory, Profesní a odborovou unií zdravotnických pracovníků a Odborovým svazem zdravotní a sociální péče ČR.

Celým večerem provázel moderátor Jan Musil a kapela Gurmania Band. Součástí programu byly mistrovské taneční ukázky akrobatického rokenrolu v podání taneční školy Twist Říčany a Silueta Praha a úchvatné vystoupení ve stylu electric boogie v kombinaci s beatboxem a breakdance. Vrcholem večera pak bylo vystoupení zpěváka Petra Koláře, které potěšilo především přítomné dámy.

Chybět nemohla ani tombola plná krásných cen od štědrých sponzorů, kterým patří velký dík. První cenou byl poukaz na zájezd v hodnotě 15 000 Kč. Mezi dalšími cenami bylo několik tabletů, iPhone, notebook, televize, poukázky na večeři a ubytování, pivo Ferdinand, a další.

ples_1   ples_2

ples_3  ples_4